Persbericht Naamswijziging

Milieuadviseur Geofox-Lexmond heet vanaf vandaag Geofoxx. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft”, aldus algemeen directeur Boudewijn ter Haar. “Het is dus belangrijk om onze ambities beter te communiceren, zeker omdat wij onze bedrijfsvisie nadrukkelijk hebben gerelateerd aan maatschappelijke thema’s en behoeften. Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare naam gekozen. De dubbele X is een knipoog naar het verleden, maar symboliseert ook kracht en vernieuwing. Onze slogan “zinnig!” vat goed samen waarom we het doen”.

Geofoxx is gevestigd in Gouda, Tilburg en Oldenzaal en opereert met 100 medewerkers vanuit zelfsturende teams zowel landelijk als regionaal. Het bedrijf verzorgt onderzoeken, diensten en adviezen in 7 expertisegebieden: Bodem, Water, Ruimte, Ecologie, Gezondheid & Veiligheid, Energie en Regelgeving. Om tot betere klantproposities te komen onderscheidt het bedrijf daarnaast 3 werkdomeinen. De onderneming is sinds 2007 in handen van 4 meewerkende partners.

Bekijk het persbericht als PDF