HaVeP en Geofoxx organiseren bijeenkomst veilig werken in verontreinigde grond

Heeft uw werk wel eens een paar weken stilgelegen? Vindt u uw weg in het woud van veiligheidsregels? Weet u precies waar uw verantwoordelijkheden liggen?

In Nederland werken circa 65.000 mensen in de GWW-sector. Dit is een sector met bovengemiddeld veel arbeidsrisico’s, gezondheidsklachten en ongevallen. Bij de GWW-projecten is het goed voorbereiden en uitvoeren van ARBO-aspecten niet alleen raadzaam maar ook verplicht. Geofoxx begeleidt diverse klanten ook op deze aspecten tijdens de projectvoorbereiding en –uitvoering.

Speciaal voor projectleiders, uitvoerders, beheerders en werkvoorbereiders organiseert Geofoxx in samenwerking HaVeP een interactieve bijeenkomst over dit actuele thema. U kunt kiezen uit twee data: 11 of 12 mei 2016. Wij gaan onder meer in op regelgeving met betrekking tot hergebruik van grond, asbest in grond en de veiligheidsaspecten. Na een rondleiding in het Texperience Center van HaVeP Workwear / Protective wear en in het familiebedrijf Koninklijke Van Puijenbroek Textiel volgt er een interactieve discussie waarin wij voorbeelden zullen bespreken en praktische oplossingen zullen aanreiken.

Doe uw voordeel met deze bijeenkomst en meld u aan voor één van beide data via onderstaande module of stuur een e-mail aan Maarten Klijn .

Aanmeldingsformulier